Danmission

Folkekirkeligt Fællesskab
v/ Jørgen Agergaard tlf. 24 93 99 06

KFUM-spejderne i Lomborg-Rom
Lisbeth Sloth tlf. 97 88 95 85.
Mødes i Missionshuset tirsdag kl. 18.30-20.00

De grønne pigespejdere i Lomborg/Rom
v/ Grethe Mikkelsen, tlf. 97 88 90 11.
Mødes i Missionshuset tirsdag kl. 18.30-20.00

KFUM-spejderne i Dybe/Ramme
Gruppeleder:
Erik Jensen tlf. 97 88 95 60.
Tropleder:
Benny Mathiasen, tlf. 97 88 96 54.
Mødested:
Spejderhuset:
Stamphøjvej 49 i Dybe.
Mødetid:  Spejdere tirsdag kl. 19-21.
Ulve tirsdag kl. 18.30-20.00.

Menighedsrådsmøder

Lomborg-Rom menighedsråd holder møder på flg. datoer:
• Onsdag den 5. oktober kl. 19.00 i Menighedslokalet i Lomborg
• Mandag den 7. november kl. 19.30 i Menighedslokalet i Lomborg

Dybe-Ramme menighedsråd holder møder flg. datoer:
• Torsdag den 1. september kl. 19.00 hos Mona Døj Røn, Voldervej 18, Ramme
• Torsdag den 13. oktober kl. 19.00 hos Hanne Koustrup, Algade 21, Ramme
• Torsdag den 24. november kl. 19.00 hos Jette Bjerg, Godthåbsvej, Dybe

Fælles menighedsrådsmøde afholdes:
• Tirsdag den 13. september kl. 19.00 i Menighedslokalet i Lomborg

Møderne er offentlige. Dagsorden kan ses på hjemmesiden en uges tid før mødet. Referat fra møderne kan ses på hjemmesiden 1-2 dage efter mødets afholdelse.

Høstgudstjenester

Søndag den 28. august kl. 10.30 i Præstegårdshaven i Dybe
Gudstjenesten vil være høstgudstjeneste, hvor vi takker Gud for de gode vilkår, vi har I vort land. Der vil være en indsamling til kirkelige og humanitære formål. Efter gudstjenesten serverer spejderne bålkaffe til medbragt brød, ligesom der også vil være aktiviteter for børn og voksne. Dagen sluttes af med fællesspisning med bålstegt kylling til medbragt tilbehør.

Søndag den 18. september kl. 10.30 i Rom Kirke
Der holdes traditionen tro høstgudstjenest. Kirken vil være smukt høstpyntet, og alle – både børn og voksne- er hjertelig velkommen til at medbringe lidt af egen høst fra mark og have, og således bidrage til pyntningen. Vi indsamle en pengegave, som menighedsrådene efterfølgende vil fordele til kirkelige og humanitære formål. Efter høstgudstjenesten vil der være frokost og samvær i sognelokalet i præstegården. Vi håber at se rigtig mange.

Søndag den 25. september kl. 10.30 i Ramme Kirke
Kirken vil være smukt høstpyntet, og alle – både børn og voksne- er hjertelig velkommen til at medbringe lidt af egen høst fra mark og have, og således bidrage til pyntningen. Ved høstgudstjenesten vil vi indsamle en pengegave (det såkaldte høstoffer), som menighedsrådene efterfølgende vil fordele til kirkelige og humanitære formål. Efter høstgudstjenesten vil der være frokost og samvær henholdsvis på Ramme Skole. Vi håber at se rigtig mange.

Sang og Samvær i Alparken

Der vil være fællessang, fortælling, musikalsk indslag og naturligvis kaffebord. Det ledes af sognepræsten i samarbejde med organist Christian Risgaard. Alle, som har tid og lyst, er hjertelig velkommen til at møde op i Alparken i Ramme. Der vil være »Sang og Samvær« på følgende datoer kl. 14.30: 30. august, 27. september, 25. oktober og 29. november

Koncert med Bragr - Skandinavisk Folkemusik

Tirsdag den 27. september kl. 19.30 i Dybe Kirke
Musikgruppen Bragr spiller musik fra den skandinaviske folkemusik-tradition, og giver den en nutidig fortolkning og et tvist, som bringer fortid og nutid sammen.

Kosmos Trio spiller i Ramme Kirke

Torsdag den 20. oktober kl. 19.30
Kosmos Trio består af Frede Thorsen: piano; Harald Hagelskjær: bas; Gustav Hagelskjær: trommer. En ung iørefaldende trio – som i jazzede toner spiller melodiøse temaer og melodier i en lidt meditativ form. Med pianisten Frede Thorsen, der også er organist, åbner sig et lyrisk impressionistisk univers med triospil og solistiske passager. Trioen finder inspiration fra alt, hvad der rører sig, og lader elementer fra mange stilarter tage plads i deres musik. Kosmos lægger vægt på originale kompositioner, improvisation og nærvær. Brødrene Hagelskjær er fra Lemvig.

BUSK-gudstjeneste

Søndag den 30. oktober kl. 10.30 i Ramme Kirke
Sidste søndag i oktober er der over hele landet tradition for at holde en gudstjeneste særligt for børn og unge. Altså en lidt sjovere gudstjeneste, hvor der indgår nyere sange og salmer. Der kan måske også være en lille aktivitet for børnene undervejs. Søndagens bibeltekst vil blive udlagt i børnehøjde. Kom glad og vær med, når vi i Ramme Kirke holder gudstjeneste for børnene.

Advents- og familiegudstjeneste

Søndag den 27. november kl. 10.30 i Lomborg Kirke
Vi fejrer første søndag i advent og traditionen tro medvirker spejderne med indslag i gudstjenesten. Vi tænder det første lys i adventskransen og synger nogle af advents- og juletidens smukke salmer. Efter gudstjenesten afholder spejderne marked, hvor der kan købes dekorationer m.v.

Lemvig Gospelkor besøger Ramme Kirke

Mandag den 5. december kl. 19.30
Lemvig Gospelkor, under kyndig ledelse af Lydiah Wairimu, præsenterer gospel musik med lokale sangere.