Galleri

De små synger med de grå i Lomborg Kirke – Generationsmøde

I Lomborg kirke vil der snart myldre ind med små dagplejebørn som skal synge, sanse og lege sammen med Tante Andante. Det er et åbent arrangement 8 onsdag formiddage i hele 2020 og hvem der har lyst fra sognet til at deltage er velkomne.

Der er brug for flere til at synge med på salmerne og også gerne flere hænder til at hjælpe med arrangementet. Efter ca. 45 min. i kirken går vi over i konfirmandstuen og får lidt at spise og drikke.

Det er gratis at deltage og vi håber at se både unge og gamle til et nyt initiativ i Lomborg.

Datoer: 11. marts, 22. april, 3. juni, 9. september, 7. oktober, 4. november og 2. december (alle dage kl. 9.30 – ca. 11.30).

Aktiviteten er en del af en ny kulturaftale som Lemvig KFUM og KFUK’s Tante Andante Hus har været så heldige at få. Har du brug for at høre mere så kontakt gerne sognepræst; Henning Bjerg Mikkelsen; tlf. 97 88 90 11 eller mail hbmi@km.dk

Billedet er fra Flynder Kirke, hvor man har en lignende aktivitet.